Earthquake Cinenova Grande 7.

38.595 kr.

Ligestillet med de bedste ting i livet er Cinénova Grande skabt med kærlighed for detaljer, passion for styrke og respekt for ynde. Cinénova Grande formidler kildematerialet fri for fortolkning, farvning eller kompression – True to life.

Ubesmittet lydkvalitet matchet med enorm kraft og teknisk ydeevne placerer Cinénova Grande øverst i den tunge klasse af highpower multikanal effektforstærkere. Med 2000 watt dynamisk og 1000 watt kontinuerlig effekt pr. kanal udmærker Cinénova Grande sig som verdens kraftigste flerkanals forstærker. Dermed er den ideel til både 2-kanals high end entusiasten – der ønsker de lydforbedrende muligheder bi-amping tilbyder – og den seriøse home theater ejer der forlanger ubegrænset effekt til selv de kraftigste passager.

Er du erfaren entusiast, der er vant til ikke at blive overrasket, så garanterer vi at mødet med Cinénova Grande vil opblusse din lidenskab for lyd. Alle aspekter af Cinénova Grande er designet til at begejstre med præcis lydkvalitet, ubegrænset effekt og uovertruffen værdi. Færdigbygget og gennemtestet kvalitet i harmoni med æstetisk design sikrer unik ejerglæde hele livet.

“7000 Brutala watt”
HemmaBio

 

 

“Den blotte fremtoning af dette trin, gør at det meste andet jeg har set i prisen optil 60.000 SEK føles feminint”
HemmaBio

 

Alpha One effektforstærker modulblokke med EZXS teknologi Alpha One er navnet på de effektblokke som udgør udgangstrinnet i en Cinénova Grande. De 7 Alpha One modulblokke arbejder helt uafhængigt af hinanden, og hver af dem er således en 1000 watts effektforstærker i sig selv.

Hver Alpha One har en 15 amperes forsyning og er udstyret med egen forforstærkerdel, samt strømforsyningskredsløb (elektrolytter, ensretter etc.). Alpha One er udstyret med 12 ultra hurtige 15 GHz, 30 amperes specialudviklede Toshiba transistorer. Denne bestykning muliggør 1000 watt kontinuerlig effekt samt 2000 watt transientgengivelse.

Cinénova Grandes overdimensionerede opbygning sikrer ubesværet, præcis og artikuleret gengivelse af ethvert kildemateriale. De særlige højhastigheds transistorer er udviklet ved et samarbejde mellem Earthquake og Toshiba.

Det har tidligere været vanskeligt at konstruere en kraftig forstærker der på en gang er hurtig og velartikuleret, da kraftige forstærkere typisk betyder en længere og mere kompleks signalvej. De nye transistorer er med til at overvinde traditionelle hindringer og gengiver ubesværet kildemateriale til over 100khz. Kombinationen af hurtighed, høj strømstyrke, samt evnen til at håndtere høje spændingssving, giver Alpha One tekniske egenskaber uden sammenligning. Hver Alpha One har en sammenlagt transistor strømstyrke på 360 ampere. En 180 volt DC højspændingsforsyning med en elektrolyt bank på over 45 Joule ren energi .

Cinénova Grande udmærker sig med en baskontrol i verdensklasse. En dæmpningsfaktor på mere end 1600 underbygger dens evne til at dominere tunge og krævende højtalere. Selv det mest komplekse lavfrekvente kildemateriale bliver gengivet med dynamik, punch og stenhård kontrol

“Just when I thought I’ve heard it all, the Cinenova Grande came along” Home Theater Mag

“Lydkarakteristikken er neutral of føles næsten farveløs”
HemmaBio

Transformator Cinénova Grande er udstyret med en monstrøs 4000VA ringkerne transformator. Udover dens enorme størrelse, er der adskillige ting der adskiller den fra andre audio transformatorer. Den er baseret på en kerne af ren ferrit, hvilket giver transformatoren en meget høj krafttæthed (power density) og stivhed i forhold til typiske jernkerner. Transformeren er viklet af 99,99 % iltfrit kobber i 12 gauge tykkelse. Brugen af iltfrit kobber som vikle materiale øger transformerens effektivitet og stivhed betydeligt. Kombinationen af en kerne i ren ferrit og viklinger af iltfrit kobber løfter transformerens kraftformidling til 99 %. Det betyder at kun 1 % af strømgennemløbningen omsættes til varme.

Transformeren er yderligere unik ved dens bi-file konstruktion. Bi-File betyder, at hver effektforstærker modulblok har sin egen sekundær vinding. Det isolerer de individuelle modulblokke og gør dem strømforsynings mæssigt uafhængige. Samtidig gør det at hver modulbloks sekundær vinding er magnetisk koblet til den ene store primære vinding. Dette giver en forsyningsstabilitet og stivhed, ukendt i forstærkere baseret på flere små transformere. Den overspecificerede konstruktion resulterer i en strømforsyning med en reguleringsfaktor på under 3 % ved fuld effekt.

Transformerens hårde opvikling og specielle lakering resulterer i brumfri drift. Dette er yderligere sikret ved at transformeren sidder monteret i et vibrationsdæmpende ophæng, hvor 10 lag presset skum af forskellig hårdhed er brugt som isolator.

“Hver kanal har en spole som i praksis betyder 7 seperate strømforsyninger” HemmaBio

“Et utroligt kompetent kraftværk” HemmaBio

Green power Alle er interesserede i at spare på strømmen til glæde for både miljøet og din pengepung.

Vores ingeniører er meget miljøbevidste og lige fra Cinénova Grandes undfangelse har miljøbevidsthed og effektivitet været et uomtvisteligt krav. Det er i sagens natur en nødvendighed at tilføre en forstærker effekt for at få effekt ud af forstærkeren. Når volumen øges stiger strømforbruget derudover har forstærkeren ingen årsag til at bruge løs. En kombination af innovative teknologier og præcis tuning og kalibrering har ført til at Cinénova Grande er markedsførende i Green power. En 7-kanals Cinénova Grande med en samlet effektformåen på 7000 watt kontinuerligt, har et tomgangsforbrug på kun 0,35 ampere. Dette svarer til forbruget for et typisk akvarium, der findes i mange danske hjem. Til sammenligning er der andre fabrikater af effektforstærkere med et tomgangsforbrug på over 2 ampere, hvilket svarer til en kraftig halogenlampe eller en mindre støvsuger. Vi vil med Cinénova Grande gerne bevise, at god lydkvalitet ikke længere kan bruges som undskyldning for strømfrås.

“Perfect tonal balance from top to bottom” Home Theater Magazine

Indbygget netstøjsfilter og line conditioner Denne indbyggede teknologi gør Cinénova Grande upåvirket af støj på elnettet. Det sikrer at DC indhold i netstrømmen ikke afsættes som varme og brum i forstærkerens hovedtransformator. Mange har sikkert oplevet hvordan aktiveringen af et køleskabs kompressor kan høres igennem anlægget og hvordan elektroniske transformere til f.eks. halogenlys kan lave støj på elnettet, disse netstøjs kilder har ingen indflydelse på Cinénova Grandes ydeevne. Den eksklusive power conditioner overflødiggør dyre eksterne power conditionere og dertilhørende tilbehør.

Printplader af mil-spec FR-4 glas epoxy typen Ved udelukkende brug af mil-spec FR-4 printplader i Cinénova Grande fjernes problemer med ”kolde” lodninger og printvridning pga. varmepåvirkninger eller andre miljøfaktorer. Dermed er brugshyppigheden og intensiteten heraf ikke længere en faktor for forstærkerens holdbarhed og levetid. For at opnå ekstrem lav modstand og bevare signal integriteten er printbanerne af 3 oz iltfri kobber typen.

“This amp brings new meaning to the phrase “gentle giant”.” Home Theater Mag

 

“..autoritet of meget ufarvet lyd med vidunderligt perspectiv”

HemmaBio

Intelligent kølesystem

Cinénova Grande er fra grunden opbygget med forståelse og akut bevidsthed om hvor essentielt kølesystemet er. Både for forstærkerens ydeevne og holdbarhed. Et velkonstrueret og korrekt dimensioneret kølesystem er mindst ligeså dyrt at fremstille, som et eksotisk udgangstrin eller en ekstravagant stor transformator. Dog er det yderst sjældent at en forstærkers kølesystem bliver fremhævet i produktlitteraturen, da det ikke anses for at have marketingsappeal.

Hver Alpha One effektmodulblok har en gigantisk køleprofil af ekstruderet og anodiseret aluminium. Køleprofilens overfladeareal er på mere end 3300 cm2. For at sætte dette i perspektiv svarer det til et fladt stykke aluminium på 57 x 57 cm. Et stort overfladeareal er en betingelse for at køleprofilen effektivt kan afgive den varme transistorerne afsætter. Et stort overfladeareal alene er dog ikke nok til at udgøre et effektivt kølesystem. Kølesystemet skal konstrueres så den naturlige konvektion (den egenskab at varm luft stiger til vejrs) udnyttes bedst muligt.

I Cinénova Grande er konvektionen optimeret og udnyttet til fulde. Køleprofilen er designet så den udnytter forstærkerens fulde højde på 23 cm. Det betyder at køleprofilen er vertikalt rillet og strækker sig fra indsugningsåbningerne i bunden af forstærkeren til udgangsåbningerne i toppen. Dette uobstruerede skorstensdesign gør at luft frit kan bevæge sig fra bund til top inde i forstærkeren og uhindret blive accelereret af den naturlige konvektion. Netop højden af køleprofilen gør at luftgennemstrømningen øges eksponentielt, da luftens hastighed tiltager for hver centimeter af lodret opstigende konvektion. Havde køleprofilen det samme overfladeareal med den halve højde, ville konstruktionens køleevne være stærkt reduceret. Ved høj kontinuerlig effektudladning er den konvektionsdrevne luftgennemstrømning så kraftig at den er i stand til at fastholde et A4 ark papir på bunden af forstærkeren. Dette opnås uden brug af små hylende blæsere der formår at tiltrække sig selv unødig opmærksomhed i de stille passager.

“The Cinenova sports 300 watts rms into 8 ohms for each channel, doubling into 4 ohms. Yes, that means a BIG power supply.” Home Theater Magazine

Frontpanelets instrumentering Cinénova Grande er udstyret med instrumentering på fronten af forstærkeren, der informerer brugeren om status for hver kanal. En orange diode for hver kanal vil lyse op når den pågældende kanals output er indenfor en 1 dB af fuld effekt. Dette signaleres ved at dioden kortvarigt lyser op (blinker) ved transienter i musikken / filmen. Det betyder at signalet stadig bliver forstærket uforvrænget og man skal være varsom med at skrue yderligere op. Denne information gør brugeren i stand til at udnytte alle forstærkerens effektressourcer uden bekymring for ubehagelig og højttalerskadelig forvrængning. På grund af Cinénova Grandes høje effektformåen er det kun for de mest ekstreme brugere at denne instrumentering er relevant. Når en kanals effekt formåen er fuldt udnyttet vil kanalens diode lyse op konstant og dette indikerer at man bør reducere volumen.

“Du kan vælge mellem høj- og lavpas filter og justere dem mellem 20Hz og 5KHz, hvilket gør aktiv drift uden passive filtre til en leg.” HemmaBio

Indbygget elektrisk delefilter

 

Dette er en unik funktion, der muliggør at hver enkelt kanal justeres til kun at gengive det brugerønskede frekvensområde. En 3-vejs kontakt, samt et potentiometer styrer delefilterets funktion. Er kontakten sat til bypass er delefilteret udkoblet og har ingen funktion og den pågældende kanal fungerer som en helt almindelig mono effektkanal. Er kontakten sat til high pass, vil kanalen kun gengive det højere frekvensområde. Skæringspunktet for hvor delefilteret deler, kan trinløst justeres ved hjælp af potentiometeret. Er kontakten sat til low pass vil den pågældende kanal kun gengive det lavere frekvensområde, hvor skæringspunktet opad til justeres på samme vis. Delefilterfunktionen kan være et superbt værktøj for den entusiastiske selvbygger, der ønsker at eksperimentere med delefrekvenser.

Det er også en uvurderlig funktion for brugere der eksperimenterer med bi-amping og ønsker kontrol over det frekvensområde hver højttalerdel ser. Mange vil finde det nyttigt til at afskære de frekvenser der ligger under tuningspunktet på brugerens højttalere, da tilført effekt i dette frekvensområde ikke kan omsættes fornuftigt af højttalerne og derved udgør en unødig belastning. Der er ofte en mærkbar lydforbedring at hente ved at afskære de dybe frekvenser en mindre højttaler ikke kan håndtere. Øget dynamik, detaljeringsgrad og belastbarhed er typiske områder der vil blive forbedret.

“You can enternain your neighbors down the street without them having to leave their living room” John E. Johnson, Home Theater HiFi

Total beskyttelse

Endnu et område hvor Cinénova Grande adskiller sig markant fra det øvrige marked er ved dens evne til at beskytte sig imod selv de mest ekstreme omstændigheder. Det er ikke bare teknisk beskyttelse, men beskyttelse med detaljeret instrumentering. Diagnosticering af forstærkerens arbejdssituation er dermed en simpel visuel opgave. Cinénova Grandes transformator bliver konstant kontrolleret af et termisk overvågningssystem.

Hver Alpha One modulblok er ligeledes udstyret med et termisk overvågningssystem, der frakobler den i tilfælde af blokerede køleåbninger eller ved nær kortsluttende impedanser (under 1 ohm kontinuerligt). Både transformatoren og Alpha One er designet til at understøtte fuldt kontinuerlig effekt i alle kanaler, ved rumtemperaturer op til 35 grader celsius. Udover termisk beskyttelse er Alpha One sikret imod komponentskade opstået af brugerforsagede kortslutninger på udgangen. Alpha One er udstyret med et 15 amperes lokal hovedrelæ, der frakobler den individuelle modulblok ved forbrug over 3.450 watt. Udover det 15 amperes lokale hovedrelæ er Alpha One udstyret med 2 stk. 10 amperes lokalsikringer, der overvåger forsyningsspændingen. En sikring for henholdsvis den positive og negative forsyningsspænding. Beskyttelsessystemet er designet så selv ikke den kraftigste transient på de største højttalere vil aktivere det. Cinénova Grande er udover de lokale hovedrelæer i hver Alpha One modulblok udstyret med et 20 amperes globalt hovedrelæ.

“Truly impressive display of raw power” John E. Johnson, Home Theater HiFi

Cinénova Grande er beskyttet imod kortslutning, transistorafbrænding, forbindelsesudfald og andre interne fejl (open circuit). Udover at beskytte sig selv er Cinénova Grande sikret imod at videresende skadelig DC til højttalerne, samt tænd/sluk transient beskyttelse (sikrer at forstærkeren ikke laver knald i højttalerne ved opstart).

På forstærkerens bagside findes instrumentering for beskyttelseskredsløbenes tilstand. Instrumenteringen er bygget op omkring FFI (Fused Fault Indicators) teknologi. Hver Alpha One modulblok har 2 Fused Fault Indicators der lyser op hvis en parameter er overskredet. FFI overvåger tilstanden af de to 10 amperes spændingskontrollerende lokalsikringer. Dermed kan det let konstateres hvis der har været en uregelmæssighed på forsyningsspændingen.

Balanceret og ubalanceret drift Cinénova Grande er i stand til at acceptere både balancerede forbindelser via XLR og almindelige ubalancerede via RCA. Det unikke ved den måde funktionen er implementeret i Cinénova Grande adskiller den fra andre fabrikanter. Traditionelt er RCA og XLR indgangene monteret parallelt til den samme signalvej og begge indgange er aktive hele tiden. Det betyder ved brug af XLR indgangene agerer RCA indgangen som en lille friluftsantenne og tilføjer støj til signalvejen. På Cinénova Grande er der en kontakt der udkobler det signalinput der ikke bruges, dermed sikres en lukket signalvej fri for udefrakommende støj, hvilket er essentielt for at en ægte balanceret konstruktion kan virke optimalt.

“Mener du ikke at du har råd så undgå prøvelyt, risikoen for at du sidder fast er stor” HemmaBio

 

Vi håber at ovenstående indføring i Cinénova Grandes univers har inspireret dig og vakt din interesse. Det er vores overbevisning at Cinénova Grande er en af verdens absolut bedste effektforstærkere, uanset pris. Dette håber vi at du som potentiel kunde vil give os mulighed for at bevise.

Målinger af Cinénova Grande Herunder er nogle eksempler på Cinénova Grandes kompetente ydeevne.

Specifikationer:

 • Model nr.:Cinenova7B (Black)
 • EAN: 2157768975977
 • 2000 watt dynamisk, pr. kanal i 2 ohm. 1200 watt dynamisk, pr. kanal i 4 ohm 600 watt dynamisk, pr. kanal i 8 ohm..
 • 1000 watt i 2-ohm, *TSP*(True Sinewave Power) op til 2700 watt kontinuerligt i ubegrænset tid. 660 watt i 4-ohm, *TSP*(True Sinewave Power) op til 2700 watt kontinuerligt i ubegrænset tid. 300 watt i 8-ohm, *TSP*(True Sinewave Power) alle kanaler drevet kontinuerligt i ubegrænset tid.
 • XLR og RCA input
 • Frekvensområde: 1W +/-0.1dB: 20Hz to 20 kHz
 • Signal-to-noise ratio: 112dB ved 1kHz / 111dB ved 5kHz / 110dB ved 10kHz
 • Input impedans: 27.000 ohm.
 • 4000VA ferrit-OFC low regulation transformer med 5 Bi-File sekundære vindinger.
 • Dæmpningsfaktor: 1.600
 • Cinénova Grande overstiger ubesværet de tekniske standarder opsat af THX, DTS og Dolby Laboratories.
 • Kanalseperation: mindst 110 dB.
 • Max. Input spænding: 1,9 volt.
 • THD: 1kHz, 8-ohm: 0,001 %
 • 12v trigger (dvs. kan tændes automatisk af din forforstærker eller andre komponenter med 12v output trigger).
 • Indbygget delefilter: valgbart mellem højpas og lavpas eller udkoblet. 20hz – 5khz trinløst variabelt. Delefiltret giver dig mulighed for, at bestemme hvor stor båndbredde din højttaler skal gengive. Bruges forstærkeren til bi-amping kan 2 kanaler stilles til at gengive bas/mellemtonefrekvenserne og 2 kanaler til diskant og den sidste kanal kan evt. drive en stor passiv subwoofer. Alt dette uden brug af andre delefiltre.
 • Kraftigt dimensioneret, guld plateret 7-vejs udgangsterminaler.
 • Dimensioneret (HxBxD): 235x457x533 mm.
 • Vægt: 61,5 kg. Bærehåndtag på forstærkerens front. Korrekt løfteteknik anbefales.
 • Håndlavet i USA.
 • Dimensioner (HxBxD): 23,5 x 44,5 x 53 cm.
 • Fås i sort og sølv.

Beskyttelseskredsløb:

 • Transformeren har indbygget termisk beskyttelse.
 • FFI (Fused Fault Indicators). Diode indikatorer på forstærkerens bagside indikerer om en parameter er blevet overskredet.
 • Hver modulblok er termisk beskyttet.
 • Forstærkeren er beskyttet mod at videresende skadelig DC til højttaleren.
 • Forstærkeren er beskyttet mod kortslutning, transistorafbrænding og interne fejl.
 • Forstærkeren er udstyret med en 20 ampere hovedsikring (understøtter din elinstallation større effekt, kan sikringen skiftes til en større).
 • Hver modulblok er udstyret med en 15 ampere lokal hovedsikring.
 • Hver modulblok er udstyret med 2 stk. 10 ampere lokal. spændingsforsyningssikringer. En for + og en for -. 2 dioder bag på hver modulblok overvåger om en sikring er sprunget.
 • Transistor afbrænding.
 • Forbindelsesudfald og interne fejl (open circuit)
 • Tænd / sluk transientbeskyttelse (forhindrer forstærkeren i at lave knald i højttaleren ved opstart).

EZXS teknologien gør, at hver modulblok nemt individuelt kan tages ud for service. Det vil sige, skulle det – mod forventning – ske at din Cinénova Grande nogensinde for brug for service, så vil det aldrig være nødvendigt fjerne din forstærker fra dit system. Vores tekniker vil blot komme og udskifte den pågældende modulblok og straks er din forstærker atter funktionel.

Cinénova Grande er håndlavet i USA og gennemgår et 24 timers test og burn-in forløb inden den til slut bliver gennemmålt og derefter godkendt til salg. Hver forstærker bliver leveret med sit eget individuelle datablad, hvor forstærkerens eksakte målinger er påført, samt navnet på den tekniker der udførte målingerne. Dette er proof of performance og garanterer at netop den forstærker holder mere end vi lover.