Auralic Vega G1

30.990 kr.

Den fantastiske lyd fra AURALiCs første VEGA digital-til-analog-konverter gjorde den til et øjeblikkeligt hit, da den blev udgivet, og årets opgradering til originalen lever helt sikkert op til en upåklagelig standard. Men VEGA G1 Streaming DAC går meget længere, med integreret streaming funktionalitet og en lang række forbedringer, der igen er trukket fra AURALiCs top-end lineup.

Det starter med VEGA G1’s evne til at trække dobbeltfunktion som en højopløselig streamer. AURALiC har overført sin Tesla-platform til VEGA G1, ligesom den gjorde for G2, hvilket giver den mulighed for at oprette forbindelse til lokale netværkssteder, tabsløse internetkilder som TIDAL, Qobuz og Spotify og Internet Radio. Høj opløsning indhold fra disse kilder streamer direkte til G1s DAC kredsløb. Tesla-platformen gør det muligt ved hjælp af af en Quad-Core Cortex A9-chip med 1 GB DDR3-hukommelse og 4 GB lagerplads – masser af hestekræfter for at få arbejdet gjort.

Sidste år introducerede AURALiC en fantastisk innovativ DAC-funktion, hvor disse ressourcer fra Tesla-platformen tillod det at håndtere indgående data på en sådan måde, at DAC’en ikke behøvede at låse på frekvensen af ​​kildesignalet overhovedet. Det kunne faktisk fungere uafhængigt af kildesignalets frekvens, og dermed bliver signal og synkroniseringsfejl – og deres resulterende jitter – helt irrelevante. Denne uafhængige Jitter-Free Operation har også gjort sin vej til G1, der fremhæver AURALiCs engagement i denne kreative løsning på en af ​​digitalens største udfordringer.

Når det drejer sig om signalkonvertering, anvender VEGA G1 den samme brugerdefinerede DAC-chip, som AURALiC bruger i G2-versionen, og G2s superhastige 72fs Femto-klokke er også her, idet man sørger for clockning for imponerende præcis signalhåndtering. På den analoge side udmærker ARIES G1 sig med ORFEO klasse A udgangsmodulet, der har haft imponerede fans i årevis, og et sæt fleksible filtertilstande, som erfarne brugere, finder velkendte anvendelser for.

Endnu en gang er den opskalerede G2-linjens indflydelse tydelig i VEGA G1’s udseende. Med chassiet i sort anodiseret aluminium med en sølv drejeknap, har G1 den samme 4,0-tommer true color retina opløsning display, der fremhæves fremtrædende i G2 linjen. Og der er mange muligheder på bagsiden af ​​enheden til hårde forbindelser fra andre digitale kildekomponenter, hvis du har brug for dem: AES / EBU, Coaxial, Toslink og USB HS er alle tilgængelige udover t Han Ethernet-port til netværks streaming.

VEGA G1 understøtter både streaming og konvertering af alle dagens højeste opløsnings digitale musikformater, op til DSD512 og PCM i 32bit / 384K, og den holder sig opdateret med OTA-opdateringer fra AURALiC. Lightning Streaming er fundamentet for VEGA G1s streaming funktionalitet, og som altid betyder det on-device playlister, Memory Caching, Gapless Playback og Bit-Perfect Multi-Room-funktioner er en del af pakken. Lightning DS-kontrolapp til iOS leverer alle afspilnings- og browserenheder, og der er en webadministrator til opsætning og konfiguration. VEGA G1 understøtter også Spotify Connect og RoonReady funktioner.