SOtM sDP-1000EX

 29.900 kr.

sDP-1000 er en high-end D / A-konverter og forforstærker. Dens high-end funktioner kansDP-1000_Front-1500x1000 sammenfattes som: USB-lyd funktion, som understøtter DSD afspilning, et højtydende clock kredsløb, en batteri strømforsyning og en højtydende forforstærker.

Designet er kompakt og klassisk. Forskellige digitale og analoge tilslutninger er tilgængelige. OLED display viser oplysninger om brug og den kan let styres med fjernbetjeningen eller kontakter på fronten.

USB-lyd bruger en asynkron tilstand til at forbinde den digitale audio-kilde, såsom en pc. Den kan afspille op til et 32 bit / 192 kHz PCM- og DSD -signal. Desuden, kan lydkvaliteten fra indgangskilden forbedres ved specielt designet højtydende clock og 32-bit op-sampler kredsløb.

Alle lydkredsløbsdele, herunder DAC og forforstærker volumenkontrol er fuldt balancerede kredsløb. Ikke en eneste koblings-kondensator anvendes i audio signalvejen, idet det vil forårsage forringelse af lydkvaliteten. Disse designs giver mulighed for at høre klar, fremragende og højopløst lyd.

For at levere strøm af høj kvalitet, har den to batteripakker installeret, mens et batteri leverer strøm, oplader det andet og der skiftes mellem disse funktioner automatisk, når den er sluttet til en strømforsyning. sDP-1000 fungerer kontinuerligt udelukkende via batteristrøm.

Der er allerede mange DACs på markedet, men sDP-1000 er i en klasse for sig selv. sDP-1000 vil udmærke sig som centrum i det fineste high-end lydsystem.

Key Feature

32bit / 192 kHz PCM

DSD understøttelse

OLED-display

Fjernbetjening

Batteri strømforsyning

Valgfri Ultra støjsvag lineær strømforsyning

Vinder af 6moons Blue moon Ward.

Anmeldelse 6moons

Anmeldelse Hifi-advice

Anmeldelse Audiostream