NuForce HP-800

945 kr.

Klik her for køb

Monitor-klasse hovedtelefoner til Professionelt brug/audio-entusiaster

NuForce HP-800 er et hovedtelefon sæt i studie-monitor klasse, til studie brug eller for audio entusiasten, der kræver præcision og musikalitet indenfor en hidtil uset budgetramme. HP-800 leverer lyd i meget høj opløsning og klasse.

HP-800 har et innovativt design med en trykstøbt aluminiums ramme, der minimerer resonans og forbedrer artikulation, sammen med en 40mm neodym-driver der er specielt tunet til optimal ydelse og lav forvrængning. Det præcise design og konstruktionen i kombination leverer et særdeles stort dynamikområde, slående transient hastighed og en flad frekvensgang. Desuden sikrer designet med den konkave krop en meget levende lydoplevelse med fornemt perspektiv.

HP-800 har en exceptionel ydelse i kombination med bemærkelsesværdigt komfortable ørekopper lavet i en “menneske-protein” kunstlæder belægning. Koppernes åndbarhed og memory-skumindlæg sørger for fin komfort i udvidede studie og mastering sessioner.

HP-800s inkluderer to aftagelige kabler med OFC kobberledere og forgyldte 6.3mm stik. Kablerne kan let udskiftes i tilfælde af kabel skade.

Bygget til den samme høje standard som alle vores prisbelønnede produkter, repræsenterer HP-800 en milepæl i ydelse og værdi.

Design & funktioner

Klar, fyldig og præcis lydsignatur for naturlig varme og velartikuleret bas

Trykstøbte aluminiumshus sikrer minimeret resonans og forbedret artikulation

Krop konkavt design for livagtig soundstaging

Præcist tunet, lav forvrængnings 40mm neodym drivere

Wide-range dynamisk og flad frekvensgang

Åndbar, hud-lignende øre-kopper med hukommelses skumindlæg for komfortabel brug

To aftagelige kabler til bærbare og studie brug.

Specifikationer

Driver Størrelse: 40mm

Impedans: 32 + / – 15% Ohm

Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz

Nominel Effekt: 20 mW

Max. Input Power: 30 mW