Monitor Audio Bronze 6

8.190 kr.

Det nye flagskib i serien er Bronze 6 som byder på et 2.5 vejs design, monteret med to stk. C-CAM 6.5” basenheder, en 6.5” C-CAM bas-mellemtone og en 25mm. C-CAM Gold Dome diskant.

Det store kabinet og antallet af enheder er med til at levere en fuldendte oplevelse som bare ikke kan genskabes af mindre højttalere. Ja, den er stor men du bliver belønnet i alle ender med en dynamik, helhed og nerve som bare ikke er til at overhøre. De to basenheder optager størstedelen af kabinettet og bas-mellemtonen er placeret i sit eget dæmpede kammer. Det medvirker til en utrolig klarhed i mellembassen, en egenskab som i dén grad er med til at skabe den multidimensionalitet som Bronze 6 uden tvivl bliver kendt for.

Basenhederne leverer en bund af seismisk kaliber, uden på nogen måde at lyde pressede eller slatne. Uanset du leder efter en højttaler til et surroundsystem eller et stereo-setup, så giver Bronze 6 dig det du leder efter – også når den går i dybden efter det! Bronze 6 anbefales til lidt større rum, hvor den kan få lov at udfolde sig.

Højttaleren giver mulighed for tilslutning via bi-wire eller bi-amping.

Specifikationer for produktet
Mål 103,3 x 23,5 x 35 cm. (incl. fod og terminaler)
Nettovægt 16,6 kg.
Konstruktion 2.5 vejs basrefleks
Bas 2 x 6,5″ C-CAM
Mellemtone 1 x 6,5″ C-CAM
Diskant 25 mm. C-CAM Gold Dome
Frekvensgang 34 Hz. – 30 kHz.
Følsomhed 90 dB
Impedans 8 ohm
Bi-wiring Ja
Spikes Medfølger
Yderligere information
Hvad følger med? Brugervejledning, spikes, fod