Monitor Audio Bronze 2

3.390 kr.

Reolhøjttalerne Bronze 2 fra Monitor Audio er en af de bedst sælgende nogensinde.

Bronze BX-serien har været en sand darling hos både anmeldere,monitor-audio-bronze-2-wal_3 brugere og mere garvede entusiaster. For 2015 revideres serien af Monitor Audio og der er lagt i ovnen til endnu en række af højt besungne hi-fi højttalere i en prisklasse hvor alle kan være med.

På trods af det umiddelbart genkendelige visuelle udtryk i den nye Bronze-serie, har hele serien gennemgået en forvandling på det tekniske plan – BX’et er strøget fra modelnavnene og de forskellige modeller hedder nu blot ‘Bronze’ efterfulgt af et nummer, eller et navn.

Af udseende ligner den nye serie den gamle. I hvert fald ved første øjekast. Små detaljer er ændret og en ny finish er tilføjet. Som noget nyt kan serien nu leveres i en flot hvid ask folie – en meget efterspurgt finish som med sikkerhed bliver et stort hit. Frontstoffet er monteret ved hjælp af magneter, så uanset du vælger at bruge dem med eller uden, er du sikker på at kunne nyde dem visuelt som auditivt.

Bronze 2015 er blevet udstyret med nye enheder baseret på teknologi nedarvet fra Monitor Audio’s dyrere high-end serier. Den velkendte C-CAM enhed er blevet opdateret med nyt konkavt design, belagt med en keramisk overflade som gør enheden stærk og let og dermed ekstremt hurtig. Her opnås fantastisk fidelitet med et minimum af forvrængning og en, i prisklassen, førende ydelse. Svingspolen er koblet til membranen ved hjælp af et termisk ledende materiale og varmen som opstår i svingspolen, ledes videre til membranen der med sine keramiske egenskaber agerer køleprofil. Diskanten er ligeledes opdateret i design og ydelse. Den 25mm. store C-CAM Gold Dome diskant leverer nu endnu højere præcision og klarhed. En nyt design på enheden har gjort det muligt at optimere luftstrømmen som ledes omkring og bag om magneten til et bagvedliggende kammer. Dette resulterer i lavere resonans og bedre dæmpning, specielt ved lavere frekvenser hvor komprimeret luft bag enheden ofte er skyld i forvrængning og en unuanceret lyd.

Specifikationer for produktet
Mål 35 x 18,5 x 25,5 cm.
Nettovægt 5,3 kg.
Konstruktion To-vejs, frontvendt basrefleks
Bas/mellemtone 6.5″ C-CAM
Diskant 25 mm. C-CAM Gold Dome
Frekvensgang 42 Hz – 30 kHz
Følsomhed 90 dB
Impedans 8 ohm
Bi-wiring Ja
Vægmontering Ja, kræver tilkøb af beslag
Yderligere information
Hvad følger med? Brugervejledning