Taga Platinum ONE

1.990 kr.

Platinum ONE Bookshelf Speaker

Lille i størrelse – Big in Heart!

Platinum ONE – vores designere og ingeniører lægger særlig vægt på dette projekt – det vanskelige mål var at designe denne lille skønhed, der giver en meget kraftfuld og imponerende lydydelse. Det tog mere end 6 måneders hårdt arbejde og gentagne tests og justeringer, før at det endelige og tilfredsstillende resultat blev opnået.

Så her er den: Vi præsenterer stolt Platinum ONE:

Lille i størrelse – Big in Heart!

Denne premiumhøjttaler er et godt valg til reol eller montering i krævende stereo- og hjemmebiografsystemer.

Platinum ONEs smukt afrundede lille portede kabinet er lavet af meget tæt MDF materiale for at sikre exceptionel stivhed og begrænse forvrængning og vibrationer.

Den prisbelønnede og højt anerkendte TPTTD Pure Titanium Dome tweeter med TWG TAGA Waveguide og TTP Top Plate blev opgraderet til endnu mere rummelige, krystalklare og rige højder og for at opnå højere volumener.

Den opgraderede 4 “mid woofer med TPAIC Taga Pure Aluminum Injection-Molded Chassis, der bruger overdimensioneret dobbeltmagnet-struktur, TAVS Taga Air Ventilation System og lang slaglængde med ren aluminium støvdæksel sikrer dybere bas og vidunderligt åben og rig mellemtone.

Platinum ONE er en stor følgesvend til vores sortiment af hybridforstærkere samt perfekt matchning med rør eller transistorforstærkere.

Dens åbne lyd kombineret med ekstraordinær dynamik og udtryk gør Platinum ONE det bedste køb for high-end orienterede audiophiler og til mindre og mellemstore lytterum.

Specifikationer:

Design:

Reolhøjttaler

2-vejs, 2 enheder,

15 mm MDF TLIE kabinet

Crossover punkter 3kHz, Magnet Grill

Højfrekvensdriver: 25mm (1 “), TPTTD, TWG-frontplade, TTP

Bas / Mellemtone: 102mm (4 “), TPAIC, TAVC

Anbefalet forstærker strøm:

20-100W

Frekvensrespons:

42Hz-40kHz

Impedans: 6 ohm

Følsomhed: 86 dB

Dimensioner (H x B x D): 23 x 14,5 x 21,4 (inkl. Grill)

Vægt (netto):

8,1 kg par

Finish:

Lak farver

HIGH GLOSS BLACK

HIGH GLOSS WHITE

MATT SVART

Vinyl farver

SORT

VALNØD

Wenge