Gulvhøjttalere

Taga Diamond F-200

58.625 kr./par

Efter en enorm succes med Platinum Special Edition-serien modtog TAGA Harmony mange anmodninger fra sine kunder om at designe højttalere med endnu mere avanceret look og lyd.

 

Mere info

 

Platinum F-100SE v.2/par

17.990 kr.

TAGAs prisbelønnede og højt anerkendte flagskib-gulvhøjttaler af Platinum SE serien er blevet revideret og introduceret i en ny version. V2 udgaven af Platinum F-100 SE giver endnu bedre lydydelse, der giver uovertruffent forhold i værdi til ydeevne, langt over prisniveauet!

Mere Info

 

Platinum F-120 v.3/par

9.690 kr.

Taga har altid betragtet Platinum som en af ​​de vigtigste seri

er i premiumkategorien.

Det er derfor, der blev stillet store forventninger til Taga’s udviklingsteam under udformningen af ​​den nyeste Platinum v.3-udgave.

Mere info

Monitor Audio Bronze 5

6.790 kr.

Den slanke Bronze 5 leverer en fuldendt oplevelse over hele frekvensområdet og trodser sin fysiske begrænsning med en kraftigt, veldefineret bund.

Mere info

 

 

 

Monitor Audio Bronze 6

8.190 kr.

Det nye flagskib i serien er Bronze 6 som byder på et 2.5 vejs design, monteret med to stk. C-CAM 6.5” basenheder, en 6.5” C-CAM bas-mellemtone og en 25mm. C-CAM Gold Dome diskant.

Det store kabinet og antallet af enheder er med til at levere en fuldendte oplevelse som bare ikke kan genskabes af mindre højttalere.

Mere info

Monitor Audio Silver 6

10.990 kr.

Kompakt gulvhøjttaler fra Monitor Audio’s Silver-serie. Utrolig velspillende, virkelig høj kvalitet.Silver6

Denne 2,5 vejs gulvhøjttaler er nok den mindste i Silver serien, men den er ikke desto mindre i stand til at levere stor dynamik og fyldig bund, både til musik og film.

De to bas-enheder sidder i hvert sit kabinet med separat port-tuning, og Silver 6 leverer en musikalsk, kontrolleret bas-gengivelse.

Mere info

 

Monitor Audio Silver 8

13.590 kr.

Slank gulvhøjttaler med stor lydsilver-8-wht_large_1

Den nye Silver 8 er en høj, slank højttaler med en helt ny 3-vejs konstruktion.

Den nye 4” mellemtone-enhed forbedrer spredningen i det vigtige mellemtone-område, og giver højttaleren en meget naturlig, uanstrengt lyd.

Mere info

 

Monitor Audio Silver 10

16.390 kr.

En nyhed i Silver serien er topmodellen Silver 10, der for første gang placerer to 8” bas-enheder i en Silver højttaler. Silver 10 er en STOR højttaler, til dig der vil have fuld knald på drengen, med en kompetent og autoritær bas-gengivelse leveret med hifi-kvaliteterne i behold. Silver 10 er på alle måder full-size.

Mere info

 

Monitor Audio Gold 200

24.990 kr.

Gold-seriens bånddiskant er nedarvet fra den noget dyrere Platinum-serie’s C-CAM bånddiskant. Mekaniske er den identisk med den som fandtes på Gold GX-serien men takket være øgede produktionstolerancer, leverer den nu en mere ensartet, åben og multidimensionel gengivelse. Bånddiskanten i Gold-serien dækker frekvensområdet helt op til 60 kHz. – langt over det den menneskelige hørelse kan opfatte. Både i de høje frekvenser og i øvre-mellemtone-området leverer enheden en præcis og naturlig gengivelse.

Mere info

 

Monitor Audio Gold 300

29.990 kr.

Gold-seriens bånddiskant er nedarvet fra den noget dyrere Platinum-serie’s C-CAM bånddiskant. Mekaniske er den identisk med den som fandtes på Gold GX-serien men takket være øgede produktionstolerancer, leverer den nu en mere ensartet, åben og multidimensionel gengivelse. Bånddiskanten i Gold-serien dækker frekvensområdet helt op til 60 kHz. – langt over det den menneskelige hørelse kan opfatte. Både i de høje frekvenser og i øvre-mellemtone-området leverer enheden en præcis og naturlig gengivelse.

Mere info

 

 

Monitor Audio Platinum 200 II

67.900 kr.

Den mindste gulvhøjttaler i Monitor Audio’s Platinum-serie spiller så man tror den er dobbelt så stor! Med en grundvoldsrystende bas og grundfjeldsstabilt perspektiv samt evne til at nuancere ting du ikke troede kunne nuanceres, står vi her med en ægte og rendyrket High End-højttaler!

Klipperystende stilhed! Intet andet kan beskrive den umiddelbare opfattelse af lyden i Platinum PL200 II. Vi kan ligeså godt glemme alt snak om “sort baggrund” og “ro i lyden” for PL200 II tager de ting til en helt anden forståelse, og virker til at opsluge alt fnidder, uro og ustabilitet i lyden i et uendeligt stort, sort hul.

Mere info

 

 

Monitor Audio Platinum 300 II

85.900 kr.

Diskanten er ligeledes et af områderne, hvor Monitor Audio virkelig har ofret både blod og tårer for at forbedre den i forhold til forrige models allerede glimrende bånddiskant. Til PL300 II har Monitor Audio benyttet en såkaldt Air Motion Transformer (AMT), der basalt set fungerer lidt som en harmonika, ved at lyden bliver presset ud, når fagene bliver presset sammen. Monitor Audio kalder systemet MPD, og den måde de har konstrueret det på, betyder at der er op til otte gange mere membranareal til rådighed end hvis det var en typisk diskant, hvilket sikrer en langt mere ubesværet gengivelse af dynamik og en luftighed, der næsten virker naturstridig.

Mere info

 

 

hORNS FP15

54.900 kr.

 

0.2

Super vellydende højtaler, der på grund af sin høje følsomhed på 95 db., er særligt velegnet til rørforstærkere med få Watt.

Mere info

 

 

Horns The Mummy V2

44.900 kr./sæt.

A-T The Mummy er en gulvhøjtaler, i et nyt forfriskene design. Denm1 kan fås i valgfri farve, der skal påregnes et pristillæg for mere usædvanlige farver. Højtaleren er opbygget med et 12″ waweguide (constant direktivity), og 12″ basenhed.

Mere info 

 

 

 

Horns Universum 3 mk ll

219.900 kr./sæt.

A-T Universum hornhøjtaleren for den kræsne kender. Grundet deu7 fyskiske dimensioner, er det ikke en højtaler for ennhver. Men har man pladsen er her en mulighed for at erhverve en højtaler der spiller med en åbenhed og dynamik som kun en velkonstroeret hornhøjtaler kan.

 

Mere info 

Amphion Argon 3L.

Fra 19.995 kr./sæt

Argon³L  floorstander is closely based on the Argon³ bookshelf, which is praised for its midrange resolution. The design concept of Argon³L was simple, yet highly challenging:

  • Take Argon³ – one of world´s best bookshelf speakers
  • Create more bass extention without loosing midrange magic.

Mere info

 

 

Amphion Argon 7L

32.990 kr./sæt

Argon7L has ruler flat response. But it does not sound like that. Argon7L offers transparency and neutrality, but is never dry nor irritating. It offers high level of musicality, but is never coloured.

 

Mere info

 

 

Amphion Helium 520

13.495 kr./sæt

Helium 520 is liked by people, who like they sound natural and open with a little bit warmth. Helium 520 provides immerse musical enjoyment without spending a fortune on the total system – also with  less-than-perfect source material.

Slim, elegant and easy to place Helium 520 adapts to your requirements – also aesthetically. I maybe be poise and pretty, but packs a mighty punch.