Standerhøjttalere

Taga Diamond B-60 V2

Fra 17.900 kr.  /par

TAGA har gjort der gode endnu bedre, med en ny version af Diamond B-60
Diamond B-60-højttalerne er allerede blevet meget anerkendt og værdsat på markedet, hvorfor det ikke var en let opgave at forbedre dem yderligere samt opretholde deres originale lydstil.

Mere info

Taga Diamond B-60

17.900 kr. /par

Efter stor succes med Platinum Special Edition-serien modtog TAGA Harmony mange anmodninger fra sine kunder om at designe højttalere med endnu mere avanceret look og lyd.

Mere info

Taga Platinum ONE/par

1.990 kr.

Platinum ONE – vores designere og ingeniører lægger særlig vægt på dette projekt – det vanskelige mål var at designe denne lille skønhed, der giver en meget kraftfuld og imponerende lydydelse. Det tog mere end 6 måneders hårdt arbejde og gentagne tests og justeringer, før at det endelige og tilfredsstillende resultat blev opnået.

Mere info

Monitor Audio Bronze 1

2.790 kr.

Kompakthøjttaler fra Monitor Audio’s velanmeldte og populære Bronze-serie.Bronze-1-White-Ash-on-white

Bronze BX-serien har været en sand darling hos både anmeldere, brugere og mere garvede entusiaster. For 2015 revideres serien af Monitor Audio og der er lagt i ovnen til endnu en række af højt besungne hi-fi højttalere i en prisklasse hvor alle kan være med.

Mere info

Monitor Audio Bronze 2

3.390 kr.

Reolhøjttalerne Bronze 2 fra Monitor Audio er en af demonitor-audio-bronze-2-wal_3 bedstsælgende nogensinde.

Bronze BX-serien har været en sand darling hos både anmeldere, brugere og mere garvede entusiaster. For 2015 revideres serien af Monitor Audio og der er lagt i ovnen til endnu en række af højt besungne hi-fi højttalere i en prisklasse hvor alle kan være med.

Mere info

Monitor Audio Silver 1

5.390 kr.28661_1_

Den kompakte Silver 1 er vores mest solgte højttaler. Kombinationen af god pris, stilrent design og STOR lyd fra en overkommelig størrelse, gør Silver 1 uimodståelig. Hør den før du køber andet i prisklassen.

Mere info

Monitor Audio Silver 2

6.990 kr.

Reolhøjttaler med autoritær bund, stram mellemtone og velopløstSilver-2-black top.

Silver-serien har gennem år været Monitor Audio’s topsælgere og Silver 2 modellen er ingen undtagelse. Her får du alle de gode egenskaber fra en kompakthøjttaler, samt en ekstra fylde i bunden som ellers kun findes i gulvhøjttalere.

Mere info

Monitor Audio Gold 50

10.390 kr.

Gold-seriens bånddiskant er nedarvet fra den noget dyrere Platinum-serie’s C-CAM bånddiskant. Mekaniske er den identisk med den som fandtes på Gold GX-serien men takket være øgede produktionstolerancer, leverer den nu en mere ensartet, åben og multidimensionel gengivelse.

Mere info

Monitor Audio Gold 100

13.590 kr.

På trods af, at den nye Gold-serie fra Monitor Audio på mange punkter ligner den forrige ’Gold GX’, er den nye række af modeller blevet beriget med en treenighed af forbedringer: En videreudviklet udgave af, fra de tidligere serier velkendte, C-CAM enheder med RST overfladeteknologi, strammere tolerancer for højopløste C-CAM bånddiskant og sidst men ikke mindst, et nyt og bedre magnetmonteret frontstof.

Mere info

Monitor Audio Platinum 100 II

33.900 kr.

Diskanten er ligeledes et af områderne, hvor Monitor Audio virkelig har ofret både blod og tårer for at forbedre den i forhold til forrige models allerede glimrende bånddiskant. Til PL100 II har Monitor Audio benyttet en såkaldt Air Motion Transformer (AMT), der basalt set fungerer lidt som en harmonika, ved at lyden bliver presset ud, når fagene bliver presset sammen. Monitor Audio kalder systemet MPD, og den måde de har konstrueret det på, betyder at der er op til otte gange mere membranareal til rådighed end hvis det var en typisk diskant, hvilket sikrer en langt mere ubesværet gengivelse af dynamik og en luftighed, der næsten virker naturstridig.

Mere info

hORNS FP10

29.900 kr.fp10_4

Super vellydende højtaler, der på grund af sin høje følsomhed på 95 db., er særligt velegnet til rørforstærkere med få Watt.

Mere info

Horns FP6

14.995 kr.

Way 2FP6-01

Woofer / midwoofer 1×5,5”

High range 1×1”

Middle range –

Crossover 12dB per octave, extracted, high quality

Mere info

Genelec G Series Active Speakersgenelec-g-serie-5

Fra 3.900 kr./sæt

Aktive monitors i hifi kavalitet.

Mere info

Amphion Argon3

Fra 14.995 kr./sæt

Amphion Argon³ is one of the most natural and neutral sounding speakers commercially available.  A very high level of transparency means that you can hear deeper into your favorite recordings -– Argon³´s just allow music to come thru.

Mere info.

Amphion Argon1

Fra 9.995 kr./sæt

The special forté of Argon¹ is it´s reference quality midrange resolution and surprisingly low reaching bass response.

Shortlist Argon¹ if you are looking for a worldclass mini-monitor for a small room or intend to build an easy to place fullrange 2.1 or 5.1 reference system.

Mere info

Amphion Helium 510

Fra 7.395 kr./sæt

Helium510 is a highly versatile loudspeaker. Due to wide and even dispersion Helium510 performs well in real world placement placements, where traditional non-controlled speakers run into trouble. A typical example is bookshelf or TV cabinet, where controlled dispersion keeps the imaging and midrange clarity intact.

Mere info