Ny G1 serie fra Auralic

AURALiC moderniserer ARIES G1 & VEGA G1

High End – München Tyskland – 10. maj 2018 – Den oprindelige ARIES Wireless Streaming Bridge og VEGA DAC har bidraget til at gøre AURALiCs navn i high-end audio industrien, og i år genoptager firmaet sine klassiske produkter med en “G” stil makeover. Med en prisfastsættelse der mere ligner originalerne end AURALiCs premiumlinje, kan det godt være den mest økonomiske måde at få hænderne på noget af virksomhedens nyeste teknik.

ARIES G1: en fantastisk måde at bringe verden af ​​streaming til din hi-fi.

Den helt nye ARIES G1 Wireless Streaming Transporter fra AURALiC følger ARIES traditionen for dygtigt at styre forbindelserne mellem forskellige kilder til høj opløsnings digital musik og resten af ​​dit hi-fi system. ARIES G1 streamer digital musik i høj opløsning fra lokale netværkssteder, tilsluttet USB-lagring, internet streaming kilder som TIDAL, Qobuz og Spotify og Internet Radio – og leverer alt det til din nuværende opsætning via Wi-Fi.

At være baseret på DNA fra AURALiCs originale ARIES betyder, at den nye ARIES G1 nyder godt af alle funktioner og funktionalitet i Lightning Streaming – den infrastruktur, som AURALiC udviklede til sine streaming-produkter. Afspilningslister på enhed, Memory Caching, Gapless Playback og Bit-Perfect Multi-Room-funktionalitet er alle standard Lightning-funktioner. Til brugerkontrol fungerer AURALiCs velansete Lightning DS iOS app som systemets primære interface, så brugerne har masser af browsing og afspilningsfunktioner lige ved hånden med G1. Enheden er kompatibel med AirPlay og SongCast, og kan fungere som et RoonReady-slutpunkt. Opsætning og konfigurationsændringer er nemmere end nogensinde med en nyligt tilføjet, universelt tilgængelig webadministrator.

Denne opgradering af den oprindelige ARIES ville dog ikke være mulig uden en masse tech lånt fra AURALiCs premium G2-linje, og det betyder en seriøs forbedring af ydeevne og funktionalitet. Den nye version understøtter streamingopløsninger op til DSD512 og PCM 32bit / 384K over et hjemme Wi-Fi-netværk for eksempel, og behandlingshjertet i årets G1 er faktisk det samme som det, der findes i topmodellen ARIES G2 fra sidste år. Det betyder Tesla G2 platformen med dens processor, der er 50% hurtigere end den ældre ARIES havde, understøttet af to gange systemhukommelsen (2 GB) og datalagring (8 GB) og en kæmpe 1 GB hukommelsescache.

Udenfor har tingene ligeledes lighed med AURALiCs premium produktlinje, med ARIES G1 leveret i et chassis, der har arvet sin design æstetik fra G2s slanke Unity Chassis. Det anodiserede, sorte aluminiumschassis er opdateret med frontpanelknapper til nem navigation – eller brug Smart-IR-funktionen til at tildele kontrol til en hvilken som helst fjernbetjening. Dette frontpanel låner også G2s 4,0-tommers ægte farve retina-opløsningsdisplay, og indenfor G1 finder du dual PURER-Power lineære strømforsyninger ligesom i G2, der adskiller og isolerer processorkredsløbet fra det digitale lydkredsløb til mindre støj og bedre lyd.

 

VEGA G1: modernisering af en klassiker

Den fantastiske lyd fra AURALiCs første VEGA digital-til-analog-konverter gjorde den til et øjeblikkeligt hit, da den blev udgivet, og årets opgradering til originalen lever helt sikkert op til en upåklagelig

standard. Men VEGA G1 Streaming DAC går meget længere, med integreret streaming funktionalitet og en lang række forbedringer, der igen er trukket fra AURALiCs top-end lineup.

Det starter med VEGA G1’s evne til at trække dobbeltfunktion som en højopløselig streamer. AURALiC har overført sin Tesla-platform til VEGA G1, ligesom den gjorde for G2, hvilket giver den mulighed for at oprette forbindelse til lokale netværkssteder, tabsløse internetkilder som TIDAL, Qobuz og Spotify og Internet Radio. Høj opløsning indhold fra disse kilder streamer direkte til G1s DAC kredsløb. Tesla-platformen gør det muligt ved hjælp af af en Quad-Core Cortex A9-chip med 1 GB DDR3-hukommelse og 4 GB lagerplads – masser af hestekræfter for at få arbejdet gjort.

Sidste år introducerede AURALiC en fantastisk innovativ DAC-funktion, hvor disse ressourcer fra Tesla-platformen tillod det at håndtere indgående data på en sådan måde, at DAC’en ikke behøvede at låse på frekvensen af ​​kildesignalet overhovedet. Det kunne faktisk fungere uafhængigt af kildesignalets frekvens, og dermed bliver signal og synkroniseringsfejl – og deres resulterende jitter – helt irrelevante. Denne uafhængige Jitter-Free Operation har også gjort sin vej til G1, der fremhæver AURALiCs engagement i denne kreative løsning på en af ​​digitalens største udfordringer.

Når det drejer sig om signalkonvertering, anvender VEGA G1 den samme brugerdefinerede DAC-chip, som AURALiC bruger i G2-versionen, og G2s superhastige 72fs Femto-klokke er også her, idet man sørger for clockning for imponerende præcis signalhåndtering. På den analoge side udmærker ARIES G1 sig med ORFEO klasse A udgangsmodulet, der har haft imponerede fans i årevis, og et sæt fleksible filtertilstande, som erfarne brugere, finder velkendte anvendelser for.

Endnu en gang er den opskalerede G2-linjens indflydelse tydelig i VEGA G1’s udseende. Med chassiet i sort anodiseret aluminium med en sølv drejeknap, har G1 den samme 4,0-tommer true color retina opløsning display, der fremhæves fremtrædende i G2 linjen. Og der er mange muligheder på bagsiden af ​​enheden til hårde forbindelser fra andre digitale kildekomponenter, hvis du har brug for dem: AES / EBU, Coaxial, Toslink og USB HS er alle tilgængelige udover t Han Ethernet-port til netværks streaming.

VEGA G1 understøtter både streaming og konvertering af alle dagens højeste opløsnings digitale musikformater, op til DSD512 og PCM i 32bit / 384K, og den holder sig opdateret med OTA-opdateringer fra AURALiC. Lightning Streaming er fundamentet for VEGA G1s streaming funktionalitet, og som altid betyder det on-device playlister, Memory Caching, Gapless Playback og Bit-Perfect Multi-Room-funktioner er en del af pakken. Lightning DS-kontrolapp til iOS leverer alle afspilnings- og browserenheder, og der er en webadministrator til opsætning og konfiguration. VEGA G1 understøtter også Spotify Connect og RoonReady funktioner.

ARIES G1    Kr17.990,-

VEGA G1    Kr.30.990,-