Nyt fra auralic

Auralic opgraderer G2-serien.

AURALiC introducerer en radikal opdatering til det prisvindende G2- og GX-produktprogram: Serie G2.1 / GX.1. G2-serien står nu som et af AURALiCs mest succesrige projekter. Effekten af denne indsats har fungeret som en vigtig lektion for teamet, nemlig hvad digitalt orienterede lydenthusiaster værdsætter: lydpræstation, industrielt design og mangfoldighed af funktioner. Mens succesen med G2-produkterne var et velkomment kapitel, føler AURALiC-teamet i sin innovative ånd, at det er tid til at udvikle serien med hensyn til dens kapacitet, både indenfor hardware og software.

Her hos StudioSound er vi stolte over at være de første til at introducere den nye Auralic G2.1-serie. AURALiC-teknikerteamet har udviklet G2’s næste evolutionære trin, materialiseret i den helt nye: -Auralic Vega G2.1 Streaming DAC

VEGA G2.1 er først og fremmest en ydelsesfokuseret DAC. Hvert aspekt af VEGA G2.1’s engineering er designet til at skubbe grænserne for ydelse og omforme data til en levende, følelsesmæssigt givende musikalsk performance – men dens konstruktion er kun halve historien. Den evolutionære arkitektur af VEGA G2.1 kombinerer avanceret DAC-ydeevne og funktionsrig online streaming, der fremstår som hjertet i din digitale kilde. Selvom den ikke huser ARIES G2.1-serverfunktioner, er VEGA G2.1-streaming baseret på Lightning Streaming-rammerne, så foretrukne AURALiC-funktioner som On-Device Playlists, Memory Cache, Gapless Playback og Bit-Perfect Multi-Room er alle lige ved hånden. Med understøttelse af ethvert audiofilt format og opløsning op til 32bit 384khz PCM og DSD512 er VEGA G2.1 normen for, hvad højopløselig digital-analog-konvertering skal være.

G2.1-serien er nu udstyret med et dobbelt kabinet eller ”chassis-inden-i-et-chassis”, hvor det ydre kabinet er fremstillet af højkvalitetsaluminium og et yderligere internt kabinet er lavet af kobber. Disse designrevisioner forbedrer EMI-afskærmning og giver en hørbar forbedring af ydelsen. 

Udvidet vægtfordelingsdesign

Det afbalancerede vægtfordelingsdesign, der findes internt i det originale G2 / GX-layout, forbliver uændret, men et nydesignet ophængspidsystem isolerer yderligere produktet fra ekstern mekanisk vibration. Potentielt skadelige vibrationer absorberes inden i den seks spiralfjeder, akustisk kalibrerede kerne af hver fod, hvor hver fjeder er afstemt til et forskelligt spændingspunkt, hvilket resulterer i større lydklarhed og et mere åbent lydfelt gennem vibrationsdæmpning ved separate frekvenser, der endnu en gang giver mulighed for forbedret lydydelse.

Kredsløboptimeringer

Selvom eksterne ændringer af serien helt sikkert er velkomne, kunne interne kredsløbsmodifikation ikke ignoreres. For ARIES G2.1 er USB-udgangen omdannet til en mere universel applikationskategori, hvilket giver mulighed for et bredt niveau af kompatibilitet på tværs af de fleste producenters USB-indgange. HDD-porten til lokal harddiskforbindelse har fået et løft til at håndtere en bred vifte af USB-drev, der kræver kraftigere strømforsyning. Disse optimeringer har udvidet de potentielle funktionssæt for produkterne.

CD-afspilning og -ripning – det seneste fra Lightning-streaming

Vi kunne ikke ignorere vigtigheden af yderligere funktioner, der tilbydes af det afprøvede Lightning OS, nu i sin syvende iteration. Som anmodet af vores kunder vil Lighting OS 7.0 give cd-afspilning med valgfri rippefunktioner. Kunden kan bruge et cd-drev, der er tilsluttet via USB til AURALiC-produktet.  Lightnings CD-funktion læser hver disksektor flere gange for at sikre den ultimative datanøjagtighed og gemmer derefter i hukommelsescachen inden afspilning. Dette giver en fuldstændig jitterfri cd-afspilningsoplevelse. Med hensyn til ripping, mens du muligvis allerede har den største andel af din CD-samling, gemt på et drev eller NAS af en eller anden art, vil muligheden for at tilføje cd-albums til dit bibliotek lejlighedsvis, tilføje et velkomment værktøj til din AURALiC-opsætning.

Vega G2.1   54.990 kr.

Aries G2.1   38.490 kr.

Leo GX.1     72.990 kr.

Sirius G2.1  54.990 kr.